top of page
icon_griffB.png
Om Griffenholm

På Madam Knubs Venge, lidt nord for Nykøbing Falster, blev der for længe siden anlagt en lille by – Griffenholm – på position 54.47° 32’ N, 11.50° 26’ Ø.

I Griffenholm bor professor Julius Abraham Griffenholm og hans assistenter. Deres mission er at finde og indsamle viden om middelalderens fabeldyr og andre mystiske og overnaturlige væsener.

elements_seal.jpg
dark_cover.jpg

Nord for byen strækker sig et stort og ukendt skovområde, som kun meget få mennesker vover sig ind i. Lokale myter beretter om tilstedeværelsen af besynderlige og frygtindgydende væsener og om folk, der har begivet sig ind i skoven og aldrig er vendt tilbage.

Professor Griffenholm valgte at slå sig ned og forske i netop dette område på grund af de mange lokale myter og fortællinger. Arbejdet på Griffenholm har stået på i mange årtier, og professoren og hans assistenter har på utallige ekspeditioner, dybt ind i skoven, fået et indgående kendskab til de lokale fabeldyr.​

Griffenholm er Middelaldercentrets nye skoletjeneste og oplevelsespark. Parken er sat i en ramme omkring år 1900 med et twist af steampunk og er en spændende måde at formidle middelalderens fabeldyr, tro og overtro på.

Griffenholms formål er tofold:

  • At give børn og unge en interaktiv og lærerig oplevelse gennem et undringsforløb, hvor børnene selv er hovedpersoner i en jagt på viden omkring middelalderens fabeldyr.

  • At tilbyde fantastiske events i form af Escape Rooms og med tiden andre former for events.

galleri

bottom of page