GH_keys.png
Halloween ~ Allehelgensaften
 

Kom med til en fantasmagorisk Allehelgensaften i tusmørke fra den 27. til den 31. oktober fra kl. 16.00 til 22.00. 

Mød op til jeres aftale med skæbnen og bliv til en Viktoriansk Steampunk model… Derefter kan man gå ad Dragens Sti, som forbinder Griffenholm med bankethallen i Den Gyldne Svane, og deltag i festen! 

Allehelgensaften på Griffenholm

Hvert år i slutningen af oktober bliver sløret mellem vores verden og åndernes verden tyndere. På denne tid kan menneskene opleve sjældne og
usædvanlige fænomener - heriblandt afsløringen af et magisk sted i Hamborgskoven: Griffenholm!

I Griffenholms Steampunk-park er tiden stoppet i 1880: Gamle kort og bøger, historiske ure og postkort, fortidige artefakter og astrolabier.
Stedet er også beboet af mytiske væsener, og som en af de mange overnaturlige begivenheder fandt en mystisk forsvinden sted.

I den velsignede tid - Samhain - åbner portene til underverdenen sig, og professor Julius Abraham Griffenholm inviterer jer til at fejre en
fantasmagorisk Allehelgensaften på sin ejendom i tusmørket fra d. 27. til den 31. oktober, fra 16:00 til 20:00.

Mød op til jeres aftale med skæbnen og træf Tarotlæseren i Biblioteket og udforsk Griffenholms klædeskab, og bliv til en Viktoriansk Steampunk model i et historisk foto i Observatoriet.

I er også meget velkomne til at samles i labyrinten og danse vildt rundt om bålet med vore forfædre, men kom ikke for tæt på kirkegården: Fortabte sjæle hjemsøger det dæmoniske sted!

Gå ad Dragens Sti, som forbinder Griffenholm med bankethallen i Den Gyldne Svane, og deltag i festen! Se speciel Allehelgensmenu her.

Billet pris: 95,-

Speciel Allehelgensmenu

i Gæstgiveriet Den Gyldne Svane

Græskarsuppe med svævende drageøjne  
(som forret)

Griffins rede med spøgelsesunger 
(som forret)

Flagermusvinger med ormeæble 

Blodig rose med en edderkop 

Særlig drink

378,-

(Samlet pris billet+menu: 450,-)

DGS.png